Introduktion:
Gastronomiska Sällskapet Marmiterna Helsingborg. Vinnarmeny 2018 MENY Välkomstdrink med 3 olika aptitretare Grillad Toast med sparris och löjrom Pocherad skreitorskrygg med gräddstuvad savoykål, svartrot och
Receptinfo:
RECEPT
Gastronomiska Sällskapet Marmiterna Helsingborg.
Vinnarmeny 2018
MENY
Välkomstdrink med 3 olika aptitretare
Grillad Toast med sparris och löjrom
Pocherad skreitorskrygg med gräddstuvad savoykål, svartrot och potatispuré
Tiramisu med rabarber, hallon och apelsin
DRYCKER
Crémant de Bourgogne Blanc de Blanc Brut
Frankrike (82363)
Muscadet Sevre et Maine
Frankrike (92219)
Pinoit Noir District 7 2014
USA (6578)
VÄRDAR
Mingel: Carl-Olof Wramby och Heikki Hansson
Förrätt: Jonas Persson
Huvudrätt: Pelle Berg
Dessert: Mats Nilsson