Introduktion:
Gastronomiska sällskapet Marmiterna Helsingborg Vinnarmeny 2014 MENY Välkomstdrink med tilltugg Söta räkor med sting, mangochutney, creme cheese och surdegsbröd Puck av marulk med svamp, blomkålscreme, äppelshutney och sås à la Bocuse Aprikostartalett med vaniljglass DRYCKER Cremant de Bourgogne Louis Bouillot Frankrike (7688) Petit Chablis La Chablisienne Frankrike (5585) Don PX Pedro Ximenez Spanien (8266) Värdar
Receptinfo:
RECEPT
Gastronomiska sällskapet Marmiterna Helsingborg
Vinnarmeny 2014
MENY
Välkomstdrink med tilltugg
Söta räkor med sting, mangochutney, creme cheese och surdegsbröd
Puck av marulk med svamp, blomkålscreme, äppelshutney och sås à la Bocuse
Aprikostartalett med vaniljglass
DRYCKER
Cremant de Bourgogne Louis Bouillot
Frankrike (7688)
Petit Chablis La Chablisienne
Frankrike (5585)
Don PX Pedro Ximenez
Spanien (8266)
Värdar
Förrätt: Heikki Hansson
Varmrätt: Petter Svensson
Dessert: Walle Holmberg