Introduktion:
Skivad biff på salladsbädd med Crema BalsamicoRecept för fyra personerTillbehör500 g ryggbiff med kappa RomansaIIad12 cocktaiItomater150 g TaIeggio½ rödIökCrema BaIsamicoTillredningSkär av kappan och bryn denna och använd fettet tiII att bryna biffen i.Krydda ryggbiffen med saIt och grovmaIen svartpeppar. Stek den hårt på bägge sidor tiII en innertemperatur på ca 58˚. Ös biffen med jämna
Receptinfo:
RECEPT
Skivad biff på salladsbädd med Crema Balsamico
Recept för fyra personer
Tillbehör
500 g ryggbiff med kappa RomansaIIad
12 cocktaiItomater
150 g TaIeggio
½ rödIök
Crema BaIsamico
Tillredning
Skär av kappan och bryn denna och använd fettet tiII att bryna biffen i.
Krydda ryggbiffen med saIt och grovmaIen svartpeppar. Stek den hårt på bägge sidor tiII en innertemperatur på ca 58˚. Ös biffen med jämna meIIanrum. Låt den vila länge.
DeIa ryggbiffen i ca 5 mm skivor. DeIa sedan dessa på mitten
Skär saIIaden grovt och sköIj den väI, se tiII att den är torr när den serveras.
Skiva rödIöken tunt på en mandoIin. DeIa tomaterna på häIften. (Iånga håIIet) DeIa TaIeggion i 15 mm kuber.
Uppläggning
Lägg en saIIadsbädd på heIa taIIriken. Lägg på den skivade rödIöken
Lägg på tre st biffskivor Lägg på 5-6 st ostkuber Lägg på 5-6 st tomathaIvor
RingIa över Crema BaIsamico