Hälleflundra med tryfflad blomkålspuré och parmesan. Savojkål och skummad sås gjord på mousserande vin Hälleflundra med tryfflad blomkålspuré och parmesan. Savojkål och skummad sås gjord på mousserande vin Hälleflundra med tryfflad blomkålspuré och parmesan. Savojkål och skummad sås gjord på mousserande vin Axel Trolle2025-01-03T14:47:43+01:00
Koreansk BBQ – entrecôte gangnamstyle Koreansk BBQ – entrecôte gangnamstyle Koreansk BBQ – entrecôte gangnamstyle Axel Trolle2024-12-19T15:40:43+01:00
Flamberad peppartournedos Flamberad peppartournedos Flamberad peppartournedos Axel Trolle2024-11-29T13:41:08+01:00
Lammrostbiff med bakad potatis Lammrostbiff med bakad potatis Lammrostbiff med bakad potatis Peter Kullving2025-01-06T19:48:49+01:00
Marmitmiddag 2024-10-07 Marmitmiddag 2024-10-07 Marmitmiddag 2024-10-07 Peter Kullving2024-11-07T21:47:49+01:00
Blomsterklädd anka med rotselleripuré smaksatt med champinjon samt blåbärsås fräst pak choy och bakad rödlök. Blomsterklädd anka med rotselleripuré smaksatt med champinjon samt blåbärsås fräst pak choy och bakad rödlök. Blomsterklädd anka med rotselleripuré smaksatt med champinjon samt blåbärsås fräst pak choy och bakad rödlök. Peter Kullving2024-05-26T20:49:46+01:00
Ugnsbakad skreirygg på soyarostad spetskål Ugnsbakad skreirygg på soyarostad spetskål Ugnsbakad skreirygg på soyarostad spetskål Daniel Råvik2024-05-05T16:12:50+01:00
Skreirygg på bädd av romescosås, knaperstekt chorizo och blomkålsmos Skreirygg på bädd av romescosås, knaperstekt chorizo och blomkålsmos Skreirygg på bädd av romescosås, knaperstekt chorizo och blomkålsmos Peter Kullving2024-04-13T17:54:05+01:00