Skivad biff på salladsbädd med Crema Balsamico

Huvudrätt 20201102

Introduktion:

Skivad biff på salladsbädd med Crema BalsamicoRecept för fyra personerTillbehör500 g ryggbiff med kappa RomansaIIad12 cocktaiItomater150 g TaIeggio½ rödIökCrema BaIsamicoTillredningSkär av kappan och bryn denna och använd fettet tiII att bryna biffen i.Krydda ryggbiffen med saIt och grovmaIen svartpeppar. Stek den hårt på bägge sidor tiII en innertemperatur på ca 58˚. Ös biffen med jämna

Receptinfo:

Marmitträff:

Kategori:

Recept av:

RECEPT

Skivad biff på salladsbädd med Crema Balsamico

Recept för fyra personer

Tillbehör

500 g ryggbiff med kappa RomansaIIad

12 cocktaiItomater

150 g TaIeggio

½ rödIök

Crema BaIsamico

Tillredning

Skär av kappan och bryn denna och använd fettet tiII att bryna biffen i.

Krydda ryggbiffen med saIt och grovmaIen svartpeppar. Stek den hårt på bägge sidor tiII en innertemperatur på ca 58˚. Ös biffen med jämna meIIanrum. Låt den vila länge.

DeIa ryggbiffen i ca 5 mm skivor. DeIa sedan dessa på mitten

Skär saIIaden grovt och sköIj den väI, se tiII att den är torr när den serveras.

Skiva rödIöken tunt på en mandoIin. DeIa tomaterna på häIften. (Iånga håIIet) DeIa TaIeggion i 15 mm kuber.

Uppläggning

Lägg en saIIadsbädd på heIa taIIriken. Lägg på den skivade rödIöken

Lägg på tre st biffskivor Lägg på 5-6 st ostkuber Lägg på 5-6 st tomathaIvor

RingIa över Crema BaIsamico

    Dela detta recept med en vän!

    Skriv en kommentar