Introduktion:
-
Receptinfo:
RECEPT
Ingredienser
4 port (förrätt)
400 g Innanlår
2-3 Rödlökar beroende på storlek
1 dl Grovkorning senap
1 dl Picklad Ingefära
4 st Scharlottenlök (beroende på storlek)
att fritera
Rapsolja
Salt och Peppar
Persilja till garnering
Sås
Majonnäs (2 dl)
1 äggula
1 tsk dijonsenap
1 tsk vinäger
1 krm salt
0,5 krm vitpeppar
2 dl rapsolja
Övriga såsingredienser
1 msk Röd vinäger
1 msk Tryffelolja
1 msk Kikoman Soja
Gör så här
Vispa ihop majonnäsen och blanda därefter ingredienserna till såsen och smaka av. Ställ i kylen.
Skala scharlottenlöken, hacka och fritera denna. Låt rinna av och kallna på hushållspapper. Salta
Skala rödlöken och skiva denna i tunna skivor. Hacka om så önskas.
Skrapa köttet från innanlår så att det får en fin konsistens.
Servering
Lägg upp alla ingredienserna var för sig på en tallrik och så får man blanda sin egen råbiff med de mängder man vill ha av tillbehören.
Lägg köttet i mitten som en puck. Använd gärna ett stick.
Garnera med persilja.