Gastronomiska Sällskapet Marmiterna
Gastronomiska Sällskapet Marmiterna i Helsingborg bildades den 8 juni 1967 och verkar för ökad kunskap och förståelse för bordets njutningar. Här på vår hemsida kan besökare få en beskrivning av vår verksamhet, månadsmenyer samt vårt receptregister.
SENASTE INLAGDA RECEPT
Sashimi på lax och pilgrimsmusslaAxel Trolle2024-12-19T15:42:46+01:00
Sashimi på lax och pilgrimsmussla
Citronkladdkaka med lakritsgräddeAxel Trolle2024-11-29T13:48:28+01:00
Citronkladdkaka med lakritsgrädde
Stekta päron med lagerblad och havtornAxel Trolle2025-01-03T14:52:14+01:00
Stekta päron med lagerblad och havtorn
Hälleflundra med tryfflad blomkålspuré och parmesan. Savojkål och skummad sås gjord på mousserande vinAxel Trolle2025-01-03T14:47:43+01:00
Hälleflundra med tryfflad blomkålspuré och parmesan. Savojkål och skummad sås gjord på mousserande vin
Kycklingfärs med smörad kycklingbuljong och pepparrotAxel Trolle2025-01-03T14:38:52+01:00
Kycklingfärs med smörad kycklingbuljong och pepparrot
Koreansk BBQ – entrecôte gangnamstyleAxel Trolle2024-12-19T15:40:43+01:00
Koreansk BBQ – entrecôte gangnamstyle
Sashimi på lax och pilgrimsmusslaAxel Trolle2024-12-19T15:42:46+01:00
Sashimi på lax och pilgrimsmussla
Citronkladdkaka med lakritsgräddeAxel Trolle2024-11-29T13:48:28+01:00
Citronkladdkaka med lakritsgrädde
Stekta päron med lagerblad och havtornAxel Trolle2025-01-03T14:52:14+01:00
Stekta päron med lagerblad och havtorn
Hälleflundra med tryfflad blomkålspuré och parmesan. Savojkål och skummad sås gjord på mousserande vinAxel Trolle2025-01-03T14:47:43+01:00
Hälleflundra med tryfflad blomkålspuré och parmesan. Savojkål och skummad sås gjord på mousserande vin
Kycklingfärs med smörad kycklingbuljong och pepparrotAxel Trolle2025-01-03T14:38:52+01:00
Kycklingfärs med smörad kycklingbuljong och pepparrot
SENASTE INLAGDA RECEPT
Hälleflundra med tryfflad blomkålspuré och parmesan. Savojkål och skummad sås gjord på mousserande vinAxel Trolle2025-01-03T14:47:43+01:00
UTFORSKA EFTER KATEGORI
Här är alla recept som Marmiterna har komponerat under åren. Smarriga förrätter, huvudrätter, ljuvliga efterrätter, årets vinnarmenyer och mycket mer.